Rent, ærligt og Roligt

Uforstyrret og Passioneret. Virksomhedens historie fortalt af kunden

Tryghed i Tilfredshed: Medarbejder- & Kundehistorier

Tilfredse kunder og medarbejdere er noget af det vigtigste, en virksomhed kan have, og med en testimonialvideo fremviser du netop dette til fremtidige kunder. Testimonialvideoens vigtigste opgave er at formidle f.eks. en kundes tilfredshed på den mest autentiske og ærlige måde muligt. Det er rolige videoer, hvor man kan koncentrere sig om mennesket, der fortæller. Det handler om social proof, altså at man via mennesker kan skabe tryghed om sit produkt.

Vi sørger vi for en professionel, stilren og uforstyrret video, der emmer af passion og tilfredshed. Der er stort fokus på, at der er plads og ro til det menneske, som interviewes, og vi kobler gerne det rene interview med f.eks. close-ups af produktet eller fremvisning af locations.

Testimonialvideoen er en rigtig god investering for langt de fleste brands, da det er en anbefaling fra en reel kunde og ikke fra virksomheden selv. Det skaber tryghed omkring brandet og produktet, at potentielle kunder kan blive bekræftet i, hvad det er, netop dit brand kan. Desuden siger det meget om din virksomhed, at dine kunder har lyst til at bruge deres tid på at rose jer.

Testimonialvideoen fungerer godt på en hjemmeside, de sociale medier og generel online markedsføring. Det er et fleksibelt og tillidsskabende medie, som er godt at have med sig, når man skal tiltrække og overbevise fremtidige kunder.

Livagtige videoer

Du vil modtage videoer med en imponerende klarhed og skarphed i de formater du har behov for.

Redigering og colorgrade

En grundig forståelse for filmsprog gør at vi kan ramme din målgruppe.

Personlig service

Vi tager os tid til at lære din virksomhed at kende, så vi kan skræddersy en video, der passer til dine unikke krav og målgruppe.

Ekspertise

Vores erfarne team har en dyb forståelse for videoproduktion og kan guide dig igennem hele processen, fra idé til færdigt produkt.

Kreativitet

Vi tænker ud af boksen og skaber unikke og kreative videoproduktioner, der skiller sig ud fra mængden.

Tidsplan

Vi holder os altid til aftalte tidsplaner, så din video er klar til brug, når du har brug for den.

En kreativ vinkel på dit budskab

Vi laver en skræddersyet visuel fortælling til din virksomhed.

Markedsføring med Autenticitet

Er du interesseret i at øge din online tilstedeværelse med skarpe videoer til alle formål?

Kontakt os nu for et uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi kan tale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål. Vi tror på god kommunikation og en tæt samarbejdsrelation med vores kunder, og vi er altid klar til at tilbyde et personligt tilbud efter dine specifikke ønsker.

Kontakt os i dag og lad os starte samarbejdet. Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Book et uforpligtende møde med VUES i dag

  • Email : info@vues.dk

  • Telefon : (+45) 40 60 40 00